Happy 2019!!

 

Van harte welkom op de website van restaurant 't Buikske Rond uit de Oost-Vlaamse gemeente Destelbergen. Bij ons kan u terecht voor een fantastische keuken op basis van Belgische gerechten, aangevuld met verse vegetarische schotels en seizoensgebonden suggesties.

Dit alles wordt u geserveerd in de streek van het prachtige natuurgebied rond Destelbergen, temidden van tal van fiets- en wandelroutes. Zo is 't Buikske Rond de ideale plek om opnieuw op krachten te komen na een stevige wandeling of fietstocht.

Tijdens de lunch kan u bij ons terecht voor een dagmenu aan amper 15 euro met soep, hoofdgerecht en koffie en 18 euro met voorgerecht.  Bij zonnige temperaturen is het ook gezellig tafelen op het gezellige terras terwijl u uw kinderen in het oog kunt houden, die zich kunnen uitleven op het springkasteel of op de trampoline.

U kunt hier uiteraard ook gewoon iets drinken. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid voorzien in de onmiddellijke omgeving van het restaurant. Reserveert u graag een tafeltje? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina.